Over
Fastback

Sinds 2013 biedt Fastback IT-oplossingen aan dealers en autohandelaars in Europa. Onze toepassingen werden ontworpen om het proces voor OW-overnames te professionaliseren, informatie te centraliseren en te communiceren met de verkoopteams.

Méér dan 2500 Europese dealers en handelaars kozen voor de Fastback tool

Een team dat voortdurend werkt aan de verdere ontwikkeling van onze IT-oplossingen

Méér dan 20 jaar ervaring binnen de automobielsector en 10 jaar continue ontwikkeling van de Fastback tools

Fastback van vandaag in enkele cijfers

Als specialist in de autobranche hebben wij, sinds het creëren van onze software, het vertrouwen gekregen van talrijke dealers en handelaars. Wij zien toe op een continue ontwikkeling ervan, in functie van de noden van onze klanten en de evoluties binnen de automobielsector.

Ons verhaal

De Fastback applicatie is het resultaat van de samenwerking tussen Fabrice Bruyère en Maxime Biasutti. Dankzij zijn 20 jaar lange professionele ervaring in een concessie kent Fabrice de autosector door en door. Tijdens deze periode merkte hij een duidelijk gebrek op aan beheertools voor verkoop en overname van occasiewagens.

Maxime, van zijn kant, is web developer en zijn hele leven reeds gepassioneerd door auto’s, meer bepaald de Ford Mustang.

In 2010 waagden Fabrice en Maxime zich aan het ontwerpen van een platform dat als doel heeft het overnameproces van OW te professionaliseren, informatie te centraliseren en te communiceren met de verkoopteams.

Fastback - un support technique ultra rapide

« Wij hadden in het verleden reeds verschillende methodes toegepast. Geen enkele bood betere resultaten dan Fastback. Ik zou Fastback zonder aarzelen en met volle overtuiging aanraden. Het is gewoon een must ! »

Michel Genet – BMW Genet in Oupeye

Les formations Fastback : applications et modules pour tirer le meilleur parti de votre logiciel de gestion VO

Hoewel eerst ontworpen voor persoonlijk gebruik, verspreidde Fastback zich binnen het BMW-netwerk. Dankzij de doeltreffendheid van deze oplossing werden de verschillende concessies van de groep ermee uitgerust.

Geconfronteerd met een immer toenemende vraag vanwege de professionelen binnen de sector besluiten Fabrice en Maxime zich volop in het avontuur te storten. Het bedrijf Fastback werd officieel opgericht in 2013 en kent sindsdien een waarachtig succes.

Vandaag biedt Fastback zijn digitale oplossingen aan méér dan 2500 professionele klanten in Europa. Verschillende autofabrikanten gebruiken onze oplossingen in Europa, wat Fastback toeliet méér dan 80% van het marktaandeel binnen de Benelux te dekken.

Onze kernwaarden

De kernwaarden die door het hele Fastbackteam gedeeld worden zijn : professionalisme, nabijheid bij de klanten en snelheid. Als toegevoegde waarde aan onze krachtige software begeleiden deze kernwaarden ons in ons dagelijks werk teneinde uw volledige klantentevredenheid te verzekeren.

Professionalisme

Dankzij onze ervaring op het vlak van autoconcessies zijn we door en door vertrouwd met de realiteit op het terrein.

Nabijheid bij de klanten

Steeds tot uw beschikking en klaar om te luisteren, laten wij onze applicatie evolueren dankzij uw beoordelingen, vragen en volgens uw behoeften.

 

Snelheid

Onze efficiënte applicatie wordt opgeleverd binnen de vooropgestelde termijn.

De gebruiksvriendelijkheid laat toe de aansluiting en ingebruikneming snel uit te realiseren.

Zij vertrouwen reeds op de Fastback software