Beheer op efficiënte wijze uw OW-overnames en publiceer deze op ons netwerk

De Fastback Sales B2B module werd ontworpen om het algemeen beheer van uw OW-overnames (auto’s, LCV, vrachtwagens, motorfietsen) te optimaliseren. Dankzij deze oplossing voert u in slechts enkele minuten en op professionele wijze expertises en schattingen uit op een voertuig.

Prestaties

Eenvoud

Centralisatie

Analyse

Controle

Fastback Sales B2B biedt u vervolgens de mogelijkheid uw OW-overnames (auto’s, LCVg, vrachtwagens, motorfietsen) op onze Marketplace te publiceren naar honderden Europese handelaars en dealers toe. Zo verkrijgt u het best mogelijke bod voor uw overname.

De tijdsbesteding van uw teamleden wordt op deze wijze verbeterd en dit tegen de laagste kost. Zij kunnen zich nu nog meer toespitsen op hun commerciële taken.

Onze mobiele applicatie : uiterst snel en doeltreffend voor uw OW-overnames

Dankzij onze mobiele applicatie voert u op snelle en efficiënte wijze uw OW-overnameaanvragen in met inbegrip van alle nodige informatie en technische kenmerken :

  • Productreferenties (technische gegevens, uitrustingslijst, enz.)
  • Het nemen van foto’s op uniforme wijze,
  • Beschrijving van de schade en (verborgen) gebreken,
  • Module voor automatische schadeherkenning (Artificiële Intelligentie) verkrijgbaar als optie,
  • Automatische invoer in de applicatie van de volledige technische fiche van het voertuig door middel van nummerplaatherkenning of VIN-nummerherkenning.

« Automatisering van A tot Z van het volledige overnameproces voor OW, in volledige transparantie en met een duidelijke methodiek. Ik ben dus overtuigd van de toegevoegde waarde van de applicatie aan onze onderneming, gunstig voor onze klanten en voordelig voor ons. »

Filip Steppe – BMW Romein Concessie

Ons aanbod en onze diensten ten behoeve van uw bedrijf

Gecentraliseerd gegevensbeheer

Bespaar tijd en geld met behulp van onze applicatie ! Centraliseer al uw expertises en overnameaanvragen voor voertuigen op onze beveiligde servers. Krijg vlot toegang tot alle documenten die u nodig heeft.

Snelle liquidatie van uw voorraad OW

De combinatie van Fastback Sales B2B en Fastback Trade Marketplace is DE oplossing om met één klik uw overnameaanvragen te delen met honderden Europese handelaars en dealers. Zo verkoopt u uw voorraad OW met gemak uit.

Het beste prijsaanbod voor uw overnames

Onze applicatie centraliseert alle biedingen die van de verschillende handelaars verkregen werden. Fastback Sales B2B laat u toe het best mogelijke overnamebod te bekomen en te selecteren.

Gratis technische ondersteuning, 5 dagen op 7

Dankzij onze helpdesk heeft u ons luisterend oor en staan wij tot uw dienst van maandag tot en met vrijdag, tussen 09u00 en 17u00. Heeft u een vraag betreffende of ervaart u een probleem met onze software? Contacteer gratis ons bedrijf per telefoon of per e-mail.

Een applicatie die altijd en overal toegankelijk is

Snelle toegang tot alle oplossingen van onze applicatie vanaf eender welk beschikbaar apparaat (PC, smartphone, tablet), op IOS en Android. Beheer volledig beveiligd uw activiteit, van bij u thuis tot zelfs vanuit het buitenland.

Doeltreffend en gebruiksvriendelijk

Fastback Sales B2B is een applicatie met ergonomisch design, ontworpen door professionelen in de sector van de autoverkoop. Onze oplossingen werden ontworpen om uw expertises te professionaliseren en uw winstmarges te maximaliseren.

De gebruiksvriendelijkheid laat u toe het platform zelf en volgens uw keuzes in te stellen, opdat het volledig overeenstemt met uw organisatie. Dankzij ons opleidingsprogramma is elk lid van uw team perfect in staat de tool te gebruiken.

Bent u handelaar of dealer en heeft u nood aan een innovatieve functie ? Wij staan tot uw beschikking !

Contacteer ons !

De belangrijkste functies van de Fastback Sales B2B tool

Bekijk onze tarieven