Onze oplossingen voor OW-beheer voor professionelen binnen de autosector

Als expert in het dagelijks beheer van OW-wagenparken en in het verbeteren van de prestaties ervan, biedt de Fastback software u meerdere tools en opties. Kies de formule die het beste bij uw behoeften past en kies voor een abonnement tegen vaste prijs, zonder verassingen.

Onze oplossingen werden specifiek ontworpen voor professionelen in de autosector : dealers, handelaars en invoerders.

Onze beheersoplossingen voor dealers en autohandelaars

Fastback - Gérez efficacement vos reprises VO et publiez-les sur notre réseau

Fastback Sales B2B

Met Fastback Sales B2B, centraliseert u al uw expertises en overnames van voertuigen. U publiceert uw OW-overnames naar honderden Europese dealers en handelaars om zo het best mogelijke overnamebod te krijgen.

Ontdek Fastback Sales B2B
FAstback - Votre plateforme professionnelle pour l’achat de voitures d’occasions

Fastback Trade Marketplace

Verhoog uw aankoopvolume. Als unicum op de automobielmarkt laat onze Fastback Trade Marketplace u toe uw aankoopvolume OW te verhogen en uw overnames te verkopen aan méér dan 2500 Europese dealers en handelaars.

Ontdek Fastback Trade Marketplace
Marketplace Prix Fixe

Marketplace Fastback Vaste Prijs

Welkom in het nieuwe tijdperk van online winkelen

Fastback biedt u nu meer auto’s, betere prijzen en een complete online winkelervaring voor auto’s in Europa.

Ontdek Marketplace Fastback Vaste Prijs
Fastback - Gestion VO

Fastback OW-Beheer

Fastback OW-Beheer is het beste softwareprogramma op de markt en laat u toe uw aankopen te beheren, uw OW te publiceren op adverteerwebsites of te verkopen op Fastback Trade Marketplace.

Vul Fastback OW-Beheer aan met onze andere oplossingen zoals onze voorbereidingsmodules, AI, opvolging, levering, TV, foto’s, enz.

Ontdek Fastback OW-Beheer
Fastback Remarketing, la plateforme de négoce automobile destinée aux importateurs

Fastback Remarketing

U bent auto-invoerder en zoekt DE oplossing om uw voorraad éénvoudig te beheren (demo’s, diensten, Buy-Back)? Fastback Remarketing is gemaakt voor u ! Zonder inspanning kunt u uw aanbiedingen creëren en deze vervolgens publiceren en opvolgen. De software verzorgt vervolgens het contact tussen uzelf en uw dealernetwerk.

Ontdek Fastback Remarketing

Fastback, uw partner : vertrouwen verzekerd!

Onze oplossingen worden u aangeboden in alle transparantie, zonder verrassingen over de prijs. De oplossingen zijn makkelijk aan te leren en kunnen door uw volledig team gebruikt worden (zowel op PC, smartphone of tablet) en zijn van overal toegankelijk.

En omdat niet iedereen even snel overweg kan met digitale tools stellen wij u eveneens opleidingen voor in het gebruik van onze software. Onze helpdesk beantwoordt al uw vragen per e-mail of per telefoon en dit van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00.

Een vrijblijvende demo aanvragen