Uw professioneel platform voor de aankoop van occasiewagens

Fastback Trade Marketplace werd ontworpen om het leven van automobielprofessionelen te vergemakkelijken voor wat betreft aankoop en verkoop OW.
Deze tool wordt u aangeboden zonder tussenpersonen, met een verkoopcommissie van 1% voor elk gekocht voertuig,
Dit maakt Fastback Trade tot een unieke en transparante oplossing op de automarkt!

Wenst u occasiewagens aan te kopen bij handelaars uit héél Europa? Onze Marketplace scant de aanbiedingen bij de concessies en genereert een overzicht van alle overnameaanbiedingen die aan uw criteria voldoen. Vervolgens beheert u probleemloos uw online biedingen.

U bent reeds klant?

Voeg Fastback Trade Marketplace toe aan uw abonnement !

U bent nog geen Fastback klant?

Contacteer ons om onze oplossingen te ontdekken !

NIEUW: kopen tegen VASTE PRIJZEN

Fastback biedt u nu meer auto’s, betere prijzen en een complete online winkelervaring voor auto’s in Europa.

Meer informatie

Onze oplossing is uniek op de markt

Onze oplossing is een B2B only Marketplace voor OW-sourcing en is uniek op de markt voor verkoop van occasiewagens en dit al langer dan 10 jaar.

Eén van onze voordelen is dat u, vooraleer een gekocht voertuig op te halen, de mogelijk hebt een expert te mandateren die u de goede staat van het voertuig bevestigt. U kan u eveneens bij ons informeren over transportoplossingen en kosten.

 • Bekijk de aanbiedingen voor overname van auto’s, LVC, vrachtwagens en motorfietsen van méér dan 2500 Europese professionelen.

 • Verhoog op éénvoudige wijze uw sourcing-mogelijkheden en ontvang tegelijk de meest interessante prijzen.

Verhoog uw aankoopvolume van occasiewagens

Onze oplossing laat u toe uw aankoopvolume te verhogen voor tweedehandse auto’s, LCV, vrachtwagens en motorfietsen aangeboden worden bij talrijke Europese handelaars en dealers.

Door uw prospectiegebied uit te breiden, verzekert u zich ervan aanbiedingen te vinden voor de meeste modellen van elk automerk (Volkswagen, Audi, Renault, Peugeot, Opel, Nissan, Mercedes-Benz, Volvo, Porsche, Toyota, Mitsubishi, Citroën, BMW, enz.).

Contacteer ons

De voordelen van Fastback Trade Marketplace bij het beheer van uw OW-aanbiedingen

Ons team bestaat uit een groot aantal professionals uit de automobielsector. Wij zijn ons dus ten volle van bewust van wat zich afspeelt in de sector en leveren belangrijke inspanningen om oplossingen te ontwerpen en aan te passen volgens uw reële behoeften. Ons doel? U het leven te vergemakkelijken en u geld laten verdienen met een tool die uw taken automatiseert en u een groot aantal overnamevoertuigen voorstelt met de garantie de best mogelijke prijzen te krijgen.

Contacteer ons

De diensten die aangeboden worden door onze Marketplace :

 • U heeft toegang tot honderden concessiehouders in Europa.
 • U krijgt duizenden overnamevoorstellen, het hele jaar door
 • U stelt uw profiel zodanig in om enkel de voorstellen te ontvangen die uw interesse kunnen opwekken. U bepaalt uw criteria in functie van de regio’s, de merken, de technische aspecten enz.
 • Er werd een beoordelingssysteem voor de betrouwbaarheid van handelaars ingevoerd om uw ervaringen met hen en andere dealers te delen, die hun overnames eveneens online plaatsen.
 • U ontvangt meldingsberichten voor elk nieuw aanbod of via één enkele e-mail die alle nieuwe overnames van de dag overloopt.

De praktische functies

 • Elke module van onze software is beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.
 • U krijgt toegang tot de aanbiedingen vanop uw desktop via uw webbrowser of vanop uw tablet of smartphone dankzij onze mobiele applicatie.
 • Dankzij het ergonomisch design en de gebruiksvriendelijkheid heeft u met slechts enkele klikken toegang tot alle functies en opties.
 • Wij bieden u de mogelijkheid een opleiding te volgen, die het u mogelijk maakt ons platform optimaal te gebruiken.
 • Onze gratis helpdesk staat ter beschikking van onze klanten, per e-mail of per telefoon, van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00.

Onze Marketplace-Applicatie, ook voor de verkoop van uw OW !

Bovenop alle functies die voor u de aankoop van occasiewagens vereenvoudigen, maakt onze Marketplace het u ook mogelijk te verkopen! U biedt uw OW tegen een vaste prijs aan aan de handelaars van ons uitgebreid netwerk en slaagt er probleemloos in deze te verkopen.

Bent u erin geïnteresseerd uw OW-aankopen en -verkopen efficiënt te beheren? Vraag een vrijblijvende demo aan van onze toepassingen!

Ik wil ontdekken hoe deze applicatie werkt
Fastback : notre application Marketplace est aussi efficace pour la vente de vos VO