Tools voor het beheer van occasiewagens voor dealers en handelaars

Fastback OW-beheer, een oplossing die ontworpen werd voor dealers en handelaars, laat u toe snel en efficiënt alle aspecten van uw OW-voorraad te beheren (auto’s, LCV, vrachtwagens, motorfietsen, enz.).

Gekoppeld aan uw eigen website kunt u met het grootste gemak uw voertuigen beheren en publiceren.

Kiezen voor Fastback : de voordelen voor uw onderneming

Gecentraliseerd beheer van uw gegevens

Uw gegevens, dossiers, mailverkeer en andere documenten worden gecentraliseerd in een database, die opgeslagen wordt op onze beveiligde servers. 
Gedaan met gegevensverlies!

Een uitgebreide autonomie en assistentie

U beheert met gemak en volledig autonoom het personaliseren en instellen van de interface.

Onze helpdesk staat gratis tot uw beschikking: 5 dagen per week tussen 09:00 en 17:00.

Maximale toegankelijkheid

U heeft in alle veiligheid toegang tot de applicatie, van bij u thuis tot in het buitenland. Krijg toegang vanop eender welk toestel, per computer via uw internetbrowser of per tablet of smartphone via onze app.

Een betaalbare oplossing

U geniet van een efficiënt, compleet en betaalbaar beheerplatform.
Dankzij het abonnement met vaste prijs en met de opties die u zelf selecteerde volgens uw behoeften wordt u nooit onaangenaam verrast.

Gecentraliseerd beheer van uw tweedehandsafdeling

Op één enkele interface kunt u allerhande zaken beheren : uw overnames, uw aankopen, de voorbereiding van uw OW, uw OW-voorraad, de publicatie van uw advertenties en de verkoop van uw voertuigen (aan handelaars en aan particulieren). Gedaan met dubbel werk, fouten en tijdverspilling!

Gecentraliseerd beheer van uw NW/demo afdeling

Onze applicatie is natuurlijk ook toepasbaar voor het beheer van uw voorraad nieuwe wagens, demonstratiewagens, enz. U kunt eveneens uw nieuwe wagens publiceren op de verschillende adverteerwebsites.
Ik wens een vrijblijvende demo

De voornaamste functies die inbegrepen zijn bij de Fastback OW-beheersoftware

U kunt ook kiezen uit de verschillende optionele modules, in functie van uw behoeften.

« Het systeem werkt uitstekend en is éénvoudig te bedienen. Men vindt op elk ogenblik alles snel terug. Dit biedt ons vereenvoudiging van en transparantie in onze overnamedossiers. Hartelijk dank voor de uitmuntende service ! »

Garage Monserez

Beheer uw OW zoals u het zelf wilt met onze opties «à la carte»

Bovenop de basisfuncties kunt u ook verschillende opties aan de software toevoegen. Dit zijn evenzeer tools die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen of het dagelijks beheer van uw voorraad occasiewagens nog beter kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Fastback - Gérez