De Fastback opleidingen: applicaties en modules

Fastback biedt een opvolgprogramma en gepersonaliseerde coaching aan voor alle oplossingen en modules die optioneel beschikbaar zijn bij onze software. Verzeker u ervan het potentieel van de OW-beheertools die wij u ter beschikking stellen ten volle te benutten. Het is de beste manier om uw investering bij Fastback terug te verdienen !

Vraag een opleiding voor onze software aan

Hoewel deze intuïtief en gebruiksvriendelijk is kan het toch nuttig zijn een opleiding te volgen voor het gebruik van onze software, dit voor verschillende redenen :

Toegankelijkheid

Onze software is toegankelijk voor iedereen, ongeacht in welke mate u overweg kunt met digitale tools. Voor mensen die hier minder mee vertrouwd zijn kan een initiatietraining in Fastback echter aan te raden zijn.

Opleidingen

Commerciële teams evolueren voortdurend. Leid uw nieuwe werknemers op om u ervan te verzekeren dat ze de Fastback oplossingen kennen en correct gebruiken. Verkeerd gebruik kan nadelige gevolgen hebben.

Functies

Elke applicatie van onze software bevat talrijke functies en kan aangevuld worden met diverse opties. Ontdek alles wat u dient te weten over het type abonnement dat u selecteerde.
Ontdek onze oplossingen

Onze technische ondersteuning

Voor alle vragen over of problemen met uw applicatie staat onze helpdesk voor u klaar. U kunt u ons telefonisch of per e-mail contacteren van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00.

Contacteer ons

 Zij vertrouwen op Fastback