Beheertools bestemd voor dealers

U bent autodealer en zoekt eenvoudige en efficiënte oplossingen om tijd en geld te winnen ? Onze Fastback software en de talrijke opties werden ontwikkeld door automobielprofessionelen voor automobielprofessionelen ! Fastback biedt u als concessiehouders 3 digitale oplossingen aan. Wenst u uw winstgevendheid te verhogen ?

Eénvoud

Onze software kan probleemloos door alle leden van uw team gebruikt worden.

Ons aanbod:
De installatie van onze tools.
De nodige opleidingen om deze optimaal te kunnen gebruiken.

Winstgevendheid

Onze software laat u toe geld te verdienen door de tijdsbesteding aan OW-beheer te optimaliseren en uw verkoopvolume te verhogen.

Wij factureren u via een jaarlijks abonnement alle toepassingen en de door u geselecteerde opties, zonder commissie of tussenpersoon.

Vertrouwen

Méér dan 2500 professionelen vertrouwen op ons.

De Fastback tools evolueren mee met de vraag van de markt en de behoeften van onze gebruikers.

Gratis technische ondersteuning: 5 dagen/week, tussen 09:00 en 17:00.

Ontdek vrijblijvend de Fastback applicaties

Onze applicaties voor automobielconcessies

Alle Fastback medewerkers zijn experts uit de automobieldistributie. Elk heeft meerdere jaren ervaring bij autodealers en kent de realiteit op het terrein. Het Fastbackteam telt eveneens talentvolle web developers, belast met het ontwerpen van efficiënte en ergonomische online tools.

Wij hebben steeds oor naar de wensen van onze klanten en blijven op de hoogte van de evoluties op de markt voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en LCV. Dit laat ons toe oplossingen aan te bieden die perfect aangepast zijn aan schattingen, expertises en herverkoop van uw voertuigen, zowel aan particulieren als aan professionelen.

Fastback - Logiciel de gestion de voitures d’occasions pour concessionnaires et marchands

Een optimaal beheer van uw occasiewagens met Fastback OW-beheer

Fastback OW-beheer is de beste software op de markt die u toelaat uw aankopen te beheren, uw OW te publiceren op de adverteersites en te verkopen op onze Fastback Trade Marketplace B2B. Fastback OW-beheer laat toe het beheer van uw OW-voorraad (auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en LCV) te automatiseren en te centraliseren.

Deze software kan geïmplementeerd worden in één of meerdere van uw concessies en is overal en altijd toegankelijk.
Fastback OW kan aangevuld worden met onze andere oplossingen zoals de voorbereidingsmodule, AI, opvolging, levering, TV, foto ‘s, enz.

Ontdek Fastback OW-beheer
Fastback - Gérez efficacement vos reprises VO et publiez-les sur notre réseau

Vereenvoudig het beheer en de publicatie van uw overnames dankzij Fastback Sales B2B

Fastback Sales B2B laat u toe al uw expertises en overnames van voertuigen (auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en LCV) te centraliseren. Via Fastback Sales B2B publiceert u op de Fastback Trade Marketplace uw overnames naar honderden Europese concessiehouders en handelaars toe. Zo ontvangt u de beste biedingen voor OW-overnames en maximaliseert u uw marges, zonder tussenpersoon of commissie.

Ontdek Fastback Sales B2B
Fastback - Votre plateforme professionnelle pour l’achat de voitures d’occasions

Fastback Trade Marketplace: voor de aankoop van uw occasiewagens

Fastback Trade Marketplace ondersteunt u in uw OW-sourcing. Door uw eigen zoekcriteria te bepalen, ontvangt u talrijke aankoopopportuniteiten van bij méér dan 2500 concessies in Europa. Deze ruime keuze laat u toe op optimale wijze uw aankoopvolume te verhogen, zonder tussenpersoon of commissie. Onze Marketplace laat u eveneens toe uw OW tegen vaste prijs te verkopen aan een netwerk van professionals.

Ontdek Fastback Trade Marketplace

Concessies die vertrouwen op de Fastback software