Onze 3 digitale oplossingen voor dealers & OW-handelaars!

Onze applicaties voor dealers en OW-handelaars in occasiewagens werden bedacht en ontworpen om u toe te laten uw aankoop- en verkoopvolume van voertuigen te verhogen. Fastback biedt u tools aan die gemakkelijk te gebruiken zijn op PC, Smartphone of tablet.

In geval van vragen staat onze helpdesk tot uw dienst van maandag tot vrijdag, tussen 09:00 en 17:00.

Een voordelige prijs

Onze applicaties worden u aangeboden tegen concurrentiele prijs.

Bovendien stelt u uw abonnement samen uit enkel de applicaties die voor u nuttig zijn en betaalt u de afgesproken prijs.

Méér aankoop-opportuniteiten

Onze Marketplace biedt u de mogelijkheid om kwalitatieve voorstellen van overnamevoertuigen te ontvangen, afkomstig van een netwerk van professionals. U kunt zeer eenvoudig biedingen en aankopen verrichten.

Een beter beheer van uw OW-voorraad

Onze OW-beheertool laat u toe snel en efficiënt het logistiek en administratief aspect van uw OW-voorraad te beheren.

Bekijk onze voordelige prijzen

De oplossingen voor dealers & OW-handelaars

Onze online tools werden ontworpen voor dealers & handelaars in occasievoertuigen en laten u toe een groot aantal voertuigen (auto’s, LCV, vrachtwagens en motorfietsen) op zeer eenvoudige wijze aan te kopen, te verkopen en te beheren. Om de efficiëntie te verbeteren, bieden wij u eveneens opleidingen aan, die u zullen toelaten optimaal gebruik te maken van onze software. Overtuig u zelf: Ontdek zelf onze oplossingen vooraleer aan te kopen!

Fastback - Votre plateforme professionnelle pour l’achat de voitures d’occasions

De Fastback Trade Marketplace voor de aankoop van occasiewagens

De Fastback Trade Marketplace laat u toe om zelf de zoekcriteria te bepalen voor de aankoop van tweedehandswagens. Zo krijgt u een belangrijk aantal voorstellen uit gans Europa (méér dan 2500 concessies). Dankzij deze ondersteuning bij uw OW-sourcing, zonder commissie of tussenkomst, mist u geen enkele opportuniteit en verhoogt u uw aankoopvolume aanzienlijk. U kunt uw OW ook tegen vaste prijs verkopen aan ons netwerk.

Ontdek de Fastback Trade Marketplace
Fastback - Gérez efficacement vos reprises VO et publiez-les sur notre réseau

Fastback Sales B2B
voor het vereenvoudigen van uw overnames die via onze Marketplace Trade gepubliceerd zullen worden

Uw expertises en overnames centraliseren in één enkele applicatie ? Dit is mogelijk dankzij Fastback Sales B2B. U publiceert uw overnames van auto’s, motorfietsen, vrachtwagens, LCV, enz. naar honderden Europese concessiehouders en handelaars dankzij Fastback Trade Marketplace. Dit laat u toe steeds de beste biedingen te ontvangen voor uw overnames. Maximaliseer uw marges en dit zonder commissie!

Ontdek Fastback Sales B2B
Fastback - Logiciel de gestion de voitures d’occasions pour concessionnaires et marchands

Dankzij Fastback OW-beheer beheert u uw
OW-voorraad op efficiënte wijze

Onze Fastback OW-beheertool laat u toe het beheer van uw OW-voorraad (auto’s, motorfietsen, vrachtwagens, LCV, enz.) te automatiseren in een tool die al uw commerciële activiteiten en documenthandling centraliseert. 
Zo kunt u de verkoop van OW beheren en uw aanbiedingen publiceren, zowel op de adverteersites als op onze Fastback Trade Marketplace B2B.

Door zijn gebruiksvriendelijkheid is onze oplossing altijd en overal toegankelijk en dit op elk type apparaat (PC, smartphone, tablet). OW-beheer kan ook aangevuld worden met onze optionele modules (voorbereiding, AI, opvolging, levering, foto’s, enz.).

Ontdek Fastback OW-beheer

Dealers & handelaars die vertrouwen op Fastback