Managementsoftware voor de voorraad OW voor dealers en handelaars

Uitgedacht voor dealers en autohandelaars is de Fastback OW-toepassing een oplossing die u toelaat uw voorraad OW snel en efficiënt te beheren. Ze laat u eveneens toe de documenten af te drukken die nodig zijn in de autoverkoop alsook affiches die op de voorruit aangebracht worden.

Fastback OW beschikt over een meertalige interface die gebruikt kan worden voor één of meerdere concessies en die ook uw eigen website omvat. U creëert, publiceert en beheert met gemak de inhoud van deze laatste alsook van de sociale netwerken en de gespecialiseerde websites.

100% aangepast aan de verkoop van occasiewagens (OW)

Opzoekingen van wagens volgens criteria

U doet opzoekingen van wagens op basis van verschillende criteria zoals het merk, het model, het bouwjaar, de kilometerstand of de brandstofsoort.

Meldingen van voertuigen creëren

U wordt automatisch per mail verwittigd als een voertuig aan de voorraad toegevoegd wordt dat aan de criteria voldoet die door van één van uw klanten gezocht wordt. Men mist geen kans meer om een wagen te verkopen !

Deel uw autoaanbiedingen

Dankzij ons CMS Fastback, creëert u in alle eenvoud relevante inhoud (documenten, foto’s, enz.) die u vervolgens per mail deelt met uw klanten en bezoekers. Het bijkomend voordeel van ons CMS is het delen van uw aanbiedingen op de sociale netwerken en op de gespecialiseerde verkoopssites zoals Autoscoot, 2dehands of Gocar.

Met onze toepassing boost u uw zichtbaarheid op de zoekrobots en op de sociale netwerken !

U blijft bereikbaar

Onze toepassing zorgt ervoor dat u makkelijk bereikbaar bent om een aan- of verkoop af te sluiten en om bijkomende informatie over uw aanbiedingen in te winnen.

vo

Een doeltreffende en gebruiksvriendelijke toepassing

Ontworpen voor professionals in de automobielsector zal onze applicatie Fastback OW u talloze voordelen bieden.

Dankzij zijn ergonomisch design stelt u het platform volledig autonoom in in functie van uw behoeften.

Eenvoudig te bedienen zal deze u tijd doen winnen voor het beheer van uw voorraad occasiewagens en voor uw verkopen. Daarenboven zult u – dankzij de share-functie naar de autohandelaars, de sociale netwerken en de gespecialiseerde sites – kort op de bal kunnen spelen bij de opvolging van uw verkopen.

De doeltreffendheid van onze toepassing blijft onze voornaamste bekommernis. Daarom verbinden wij ons ertoe u innoverende oplossingen voor te stellen die aan de behoeftes van de automobielsector beantwoorden.

Wenst u een specifieke functie toe te voegen? Wij luisteren naar u.

Contacteer ons

De voornaamste functionaliteiten

Beheer uw voorraad OW/NW

Fastback OW laat u toe op éénvoudige en simpele wijze uw voorraad occasiewagens en nieuwe wagens voor al uw autoconcessies met één interface te beheren. U voert er de technische gegevens, uitrusting en foto’s van uw voertuigen in die automatisch zullen aangepast worden aan het webformaat voor snelle weergave.

Publiceer met één muisklik op de webportalen voor automobieladvertenties

Met Fastback OW is het niet langer nodig u op elke site voor automobieladvertenties aan te melden. Met één muisklik ontfermt onze toepassing zich erover uw advertenties op de sites van uw keuze te publiceren (Autoscoot, Gocar, Autolive, Kapaza, enz.).

Creëer uw administratieve documenten

Met Fastback OW beschikt u over alle nodige tools voor het beheer van uw facturatie.

Onze toepassing laat u toe:

 • snel een overnameovereenkomst en uw aankoopbonnen te creëren
 • bestelbonnen af te drukken
 • gedetailleerde facturen en creditnota’s te creëren.

U bent uitgerust om aan alle eisen te voldoen die de ISO normen aan uw concessie of verkooppunt opleggen.

Exporteer en analyseer uw gegevens

Fastback OW biedt u drie tools om een duidelijk overzicht van uw activiteit te behouden : 

 • het exporteren van de gegevens met geïntegreerde filters
 • het creëren en opslaan van exportmethodes van gegevens
 • statistieken en rapporten over de verschillende variabelen van uw activiteit (voertuigen in voorraad, stockrotatie, gemiddelde leeftijd van de voorraad, efficiëntie van de verkopers, behaalde marges, enz.).

De voordelen voor uw bedrijf

 • Een gecentraliseerd beheer van uw gegevens

  Uw gegevens, dossiers, emailverkeer en andere documenten worden gecentraliseerd in een database die op onze beveiligde servers opgeslagen wordt. Gedaan met het verlies van gegevens!

 • Een alsmaar groeiende database met prospecten

  U genereert inschrijvingen voor uw newsletter die uw database met prospecten zullen vergroten.

 • Een uitgebreide autonomie

  U beheert eenvoudigweg en met volledige autonomie de instellingen van het platform. Desalniettemin, indien u problemen tegenkomt of indien u vragen heeft zal onze technische ondersteuning gratis ter uw beschikking zijn 6 dagen op 7 van 9u00 tot 17u30.

 • Tijdswinst en winst op resources

  Met onze oplossing voor handel in de automobielsector liquideert u sneller uw voorraad OW en uw overnames van voertuigen.
  Dankzij een globaal overzicht over de ontvangen prijsoffertes beslist u snel met welke handelaar u de verkoop wilt afsluiten. Gedaan met slapend geld op de parking !

 • Een maximale overdraagbaarheid

  U heeft vanaf eender welk toestel (PC, tablet, smartphone) toegang tot de applicatie. U behandelt de dossiers en volgt de activiteiten van uw onderneming in alle veiligheid op van bij u thuis of vanuit het buitenland.

Waarom kiezen voor Fastback OW

Onze toepassing Fastback OW werd uitgedacht en ontworpen door professionelen binnen de automobielsector om het beheer en verloop van uw voorraad OW ten goede te komen.

Met onze applicatie maakt u betrouwbare expertises op basis van de signalementskaarten wat u zal toelaten de prijs van uw aanbiedingen onmiddellijk aan te passen.

U wint tijd door het centraliseren van uw aan- en verkopen op Fastback OW. Met enkele muisklikken heeft u rechtstreeks toegang tot de inhoud van uw wagenpark en op de beschikbare aanbiedingen op de markt.

Onze ondersteuning is volledig gratis. Wij zijn ter uw beschikking en luisteren naar u 6 dagen op 7 van 9u00 tot 17u30 per email of telefoon.

Onze bijkomende modules

Beheer uw voorraad nieuwe wagens (NW) alsook uw marketingcampagnes en andere premies die u van uw invoerder ontvangt.

Meer info

Wenst u ook de overnamewagens van uw klanten te verkopen ? Fastback Extended maakt dit mogelijk !

Meer info

De dealers en handelaars die op ons vertrouwen:

Dealer(s) Toyota
Dealer(s) Nissan
Dealer(s) Fiat
Dealer(s) Alfa Romeo
Dealer(s) Peugeot
Dealer(s) Multi-marques
Dealer(s) BMW
Dealer(s) Hyundai
Dealer(s) Renault
Dealer(s) Dacia
Dealer(s) Citroën
Dealer(s) Jaguar
Dealer(s) Land Rover
Dealer(s) Mini
Deale(s) Volvo

Klantgetuigenissen