Beter beheer van de overnames van autodealers

Met ons webportaal Fastback Extended publiceert u uw overnames van OW bij honderden buitenlandse dealers en handelaars en ontvangt u het beste prijsaanbod.

Dankzij onze mobiele applicatie voert u snel en efficiënt uw aanvragen tot overname van OW in met alle vereiste technische kenmerken :

 • signalementskaart ( technische gegevens, lijst van de uitrusting, enz.)
 • automatische Car-Passcontrole
 • foto’s
 • beschrijving van de schade, verborgen gebreken
 • Automatische invoering van de volledige technische fiche van de wagen via de nummerplaat of het chassisnummer

Fastback Extended betekent ook een vereenvoudiging van uw administratief werk. U drukt rechtstreeks de op maat van uw bedrijf gepersonaliseerde documenten af zoals:

 • de overnameovereenkomst
 • de aankoopbon
 • het BTW-attest
 • de conformiteitsverklaring
extended-2

Uw klanten kunnen eveneens rechtstreeks via uw website een aanvraag tot overname uitvoeren. Elke aanvraag verschijnt onmiddellijk in uw systeem. Eén maal de overname gebeurd is verplaatst u de wagen met slechts één muisklik naar uw voorraad OW.

Met enkele muisklikken stuurt u uw gedetailleerde aanbiedingen naar uw lijst met handelaars OW. U ontvangt onmiddellijk de beste prijs voor de overname van uw wagens.

Dankzij het Fastback Trade-platform zal u daarenboven uw prospectieradius vergroten en honderden prijsoffertes ontvangen voor de overname van uw wagens. Fastback staat u toe het volume te verhogen van de verkoop van nieuwe wagens (NW) en occasiewagens (OW) dankzij de best bekomen overnameprijzen.

De voordelen voor uw bedrijf

Centraal beheer van de gegevens

Bespaar tijd dankzij onze toepassing ! U centraliseert al uw expertiseverslagen en al uw aanvragen voor overnames van wagens op onze beveiligde servers. Met enkele klikken heeft u toegang tot alle documenten die u nodig heeft.

Liquideer snel uw voorraad OW

Dankzij de combinatie van Fastback Extended en Fastback Trade krijgt u een oplossing om al uw overnameaanvragen met één muisklik te verspreiden naar honderden handelaars en dealers in België en in het buitenland. Op deze wijze verkoopt u sneller uw voorraad OW.

Kies het beste bod voor uw overnames

Onze toepassing centraliseert alle prijsoffertes die van de verschillende handelaars bekomen werden. Fastback Extended helpt u in de keuze van het beste overnameaanbod.

Ondersteuning 5 dagen op 7

Wij luisteren naar u en staan gratis tot uw dienst, per telefoon of per email en dit 5 dagen op 7 tussen 9u00 en 17u00.

Krijg eender waar en eender wanneer toegang tot de toepassing

U krijgt toegang tot de applicatie wanneer u dat wenst en met eender welk apparaat (PC, tablet, telefoon). U kunt in alle veiligheid dossiers behandelen en de activiteiten van uw bedrijf volgen van bij u thuis of zelfs van in het buitenland.

extended-2

Doeltreffend en gebruiksvriendelijk

Fastback Extended is een toepassing met ergonomisch design, ontwikkeld door professionals in de sector van de autoverkoop.

Onze toepassing zal u tijd doen winnen met het beheer en de verspreiding van uw overnameaanbiedingen alsook met het organiseren van uw lijst met handelaars OW.

Dankzij het gebruiksgemak stelt u zelf het platform in opdat het beter overeenstemt met uw organisatie en optimaliseert u dus uw werktijd.

Heeft u een innovatieve functionaliteit nodig ? Wij luisteren naar u.

Contacteer ons

De voornaamste functionaliteiten van Fastback Extended

Uw overnames en expertiseverslagen beheren

Fastback Extended laat u toe in slechts enkele minuten uw overnameaanvragen (expertiseverslagen) in te voeren met alle vereiste eigenschappen :

 • technische fiche
 • uitrusting
 • schade
 • technische expertise
 • onmiddellijke controle van de Car-Pass
 • foto’s van het voertuig en van de schade
 • andere documenten

Elke stap wordt vastgelegd doorheen een specifiek werkproces dat aangepast is aan de werking van uw concessie. Eénmaal de overname ingevoerd werd in het platform zal het systeem zich erover ontfermen de prijsaanvraag naar de verschillende handelaars te sturen. Deze operatie gebeurt met één muisklik !

Fastback Extended genereert en print ook alle nodige documenten voor de overname van wagens. Uw documenten worden gepersonaliseerd naar het model van uw bedrijf (overnameovereenkomst, aankoopbon, BTW-attest, conformiteitsverklaring, enz.).

Beheer uw lijst met handelaars OW

Dankzij Fastback Extended en zijn toegang tot het online platform Fastback Trade was het toevoegen en beheren van uw handelaars OW nog nooit zo gemakkelijk ! De gecentraliseerde interface laat uw handelaars zelfs toe een voorbeschouwing te krijgen van al uw toevoegingen aan de voorraad.

U kunt de voorkeuren van al uw handelaars personaliseren zodanig dat deze laatsten enkel de aanbiedingen krijgen die hun wellicht zullen interesseren. 

Onder de criteria voor het personaliseren van voertuigen vindt u onder andere :

 • het merk
 • het model
 • de herkomst
 • het maximum aantal kilometers
 • de cilinderinhoud
 • enz. 

U heeft slechts één muisklik nodig om de informatie te verspreiden naar de geïnteresseerde handelaars. De aanbieding zal onmiddellijk in het systeem geregistreerd worden en de handelaars zullen u een prijs kunnen  bieden of het aanbod afslaan. U krijgt vervolgens een elektronische confirmatie van de overname van het voertuig aan de overeengekomen voorwaarden.

extended-1

Word verwittigd per email

U krijgt meldingen per email bij elke nieuwe overnameaanvraag, prijsaanvraag of wijziging van het dossier. U kunt ook rechtstreeks de prijsoffertes van de handelaars op uw smartphone ontvangen en op elk moment de evolutie van uw autoconcessie(s) opvolgen.

Analyseer de resultaten

Fastback Extended verschaft een bijzonder geëvolueerd systeem om de gegevens te exporteren alsook een rapportmodule. Deze overloopt de prestaties van uw verkopers, van uw handelaars, van uw concessies en van uw overnames in grafische vorm of in tabellen.

Een dagelijks verslag wordt eveneens naar de directie gemaild.

Kortom, u optimaliseert de organisatie van uw activiteit en de selectie van uw partners dankzij onze rapporteringstool.

Controleer en personaliseer uw werkomgeving

De grote kracht van Fastback ligt in het gebruiksgemak en in zijn capaciteit zich aan de werkomgeving en het intern functioneren van de concessies en de grote automobielgroepen aan te passen.

Zonder enige tussenkomst van onzentwege stelt u alle velden van een voertuigfiche in, maakt u toevoegingen of aanpassingen aan de uitrusting- en optielijst alsook aan de technische en mechanische aspecten die in het expertisesysteem aanwezig zijn.

Onze bijkomende modules

Bent u professional in de automobielindustrie ? Wenst u te kopen bij Belgische en buitenlandse concessionarissen? Dan is ons Fastback Trade-platform op uw maat gesneden !

Meer info

De webtoepassing Fastback OW is een oplossing die u toelaat snel en efficiënt uw voorraad OW te beheren !

Meer info

De dealers en handelaars die op ons vertrouwen:

Dealer(s) Toyota
Dealer(s) Nissan
Dealer(s) Fiat
Dealer(s) Alfa Romeo
Dealer(s) Peugeot
Dealer(s) Multi-marques
Dealer(s) BMW
Dealer(s) Hyundai
Dealer(s) Renault
Dealer(s) Dacia
Dealer(s) Citroën
Dealer(s) Jaguar
Dealer(s) Land Rover
Dealer(s) Mini
Deale(s) Volvo

Klantgetuigenissen