« Wij zijn met fastback gestart om een overzicht te krijgen op onze 2-hands handel naar Marchands en niet onbelangrijk om marge te creeren door met een grote groep marchands in contact te komen. Om zo onze concurentiekracht ook te vergroten bij overnames. »

Lieven Daenen- Group Van Osch

« – Winst genereren via overnames/minder verlies
– Overzichtelijk
– Digitaliseren overname-procedure »

Wim Barzeele- Group Beckers

« Omwille van de volledige automatisering van A tot Z van het hele overname/tweedehandsproces. De transparante werking en professionele manier van werken. Ik geloof in de meerwaarde binnen de organisatie, naar de klanten en naar rendement toe. »

Filip Steppe- Concession BMW Romein

«-1- controle krijgen en inzicht van de overnames, (wie-wat- hoe-waar-hoeveel etc etc)

-2- werken met “o ciële” aankoop en verkoopprijzen, het staat nu immer op papier

-3- door meer biedingen te krijgen en dit is e ectief zo krijgen we gemiddeld toch betere prijzen, zeker voor de voor ons vreemde merken

en de evaluatie na 4 maanden is ZEEEER positief »

Léo Labie- Concession BMW Van Osch

« Fastback is een professioneel systeem dat iedere performante dealer nodig heeft. Transparantie en duidelijkheid staan centraal.
Bij een juist gebruik bespaar je veel in tijd ( prijsopvragingen) en nodeloze discussies met handelaars. »

Emmanuel Van Poucke- Peugeot Automotive Group

« Fastback heeft voor ons het beheer verbeterd en vereenvoudigd van de overnames bij aankoop NW of OW. Ze verzekeren een goede opvolging en werken snel ! »

Pierre Maree- Philippe Emond

« We waren op zoek naar een oplossing om onze overnames te centraliseren gezien het niet gemakkelijk is als je op vier sites en met verschillende handelaars werkt. We wilden de klant een correcte prijs bieden in elk van deze sites. Door een luisterend oor te leggen bij onze collega’s bij Mercedes-Benz kwamen we uiteindelijk terecht bij Fastback. »

Julie Raedschelders- Group Jam